E vremea vacanțelor, a concediilor intens planificate, când abia aștepți să te (re)întâlnești cu marea, să te lași mângâiată de valurile ei spumoase și gâdilată de razele soarelui. Dar ce ne facem, fetelor, atunci când ne ia valul și uităm de tenul nostru și de nevoile sale?!

Pe timpul verii tenul are nevoie de o îngrijire specială. Căldura excesivă și efectele nocive ale radiațiilor solare afectează pielea, în special pielea de la nivelul feței care este cea mai expusă. Vara, pielea are un aspect mai gras, mai deshidratat ori iritat. De vină sunt razele UV și căldura, care favorizează excesul de sebum, iar vântul și chiar apa sărată de mare usucă tenul.

Pentru îngrijirea tenului meu folosesc produsele cosmetice naturale de la Apidava, ce se bazează exclusiv pe principiile active ale ingredientelor apicole pure.

apiterapie

Api-terapie pentru tenul tău!

 

 

 

 • Ingredienți activi 100% naturali
 • Fără parabeni
 • Fără coloranți sintetici
 • Produsele nu sunt testate pe animale

apiterapie3

 

Laptele demachiant cu unt de shea, uleiuri vegetale, propolis, miere și ceară de albine

 • curăță și protejează epiderma
 • revitalizează și împrospătează pielea
 • hidratează pielea, stimulează circulația

Untul de Shea este bogat în vitamina A, E și F. Elementele hidratante din untul de shea sunt aceleași cu cele produse de glandele sebacee din piele.

Uleiul de Jojoba are proprietăți antioxidante și conține acid miristic, care are acțiune anti-inflamatoare și este rapid absorbit de piele.

Vitamina E ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii prin absorbția și neutralizarea radicalilor liberi.

Produsul vine într-un ambalaj de 200 ml, este prevăzut cu pompiță, nu conține alcool și se poate comanda de aici.

apiterapie2

 

Loțiunea tonică purifiantă cu miere, propolis, extract din flori de salcâm și ulei de mentă

 • înlătură excesul de grăsime
 • calmează derma iritată
 • tonifică și hidratează
 • antibacterian

Este destinată oricărui tip de ten, inclusiv cel cu probleme. Activează circulația sanguină și reface pH-ul natural al pielii.

Mierea – bogată în proteine vegetale, minerale, vitamina C și B, potențată de efectul extractului din flori de salcâm bogat în aminoacizi, polizaharide și vitamina A, E este un principiu activ valoros care revitalizează, hrănește, protejează și hidratează pielea.

Propolisul – este un adevărat antibiotic natural, curăță în profunzime porii și ajută la controlarea excesului de sebum.

Uleiul de mentă – tonifică și răcorește pielea, este recomandat în aplicații pe tenurile grase, congestionate sau pe pielea afectată de prurit, eczeme.

Produsul vine într-un ambalaj de 200 ml, nu conține parabeni, parfum sau alcool și poate fi achiziționat de aici.

Voi cum vă îngrijiți tenul pe timpul verii?

Cu drag,

Simona