Un părinte informat, care dorește binele copilului său, știe că spălatul zilnic pe dinți încă de la apariția primilor dințișori este foarte important în a avea o dantură frumoasă și sănătoasă la vârsta adultă. Buzzstore mi-a trimis în ajutor kit-ul de igienă orală SPLAT, împreună cu vouchere cu 25% reducere la toate produsele SPLAT din farmaciile Sensiblu.

splat3

CUM REALIZĂM IGIENA ORALĂ CORECTĂ A COPIILOR?

Este responsabilitatea părinților să îi învețe pe cei mici încă de la vârste fragede ce înseamnă și cum se realizează un periaj dentar corect.

De la naștere și până erup dinții, igiena copilului trebuie menținută astfel: cu o compresă sterilă de la farmacie se șterg cu atenție gingiile, suprafața internă a obrajilor, limba, cerul gurii și planșeul bucal. Acest lucru se face cel puțin o dată pe zi, seara înainte de culcare.

De la erupția primilor dinți, trebuie neapărat început periajul acestora. Pentru un periaj dentar la copii, se folosește un volum de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre. Se va preveni astfel ingestia unor cantități prea mari de pastă, deoarece copiii nu știu să se clătească corect.

Pentru vârsta de 0-2 ani, periajul îl va face un adult cu ajutorul periuței ce se atașează pe degetul arătător al acestuia.

OFERĂ-I COPILULUI TĂU UN ZÂMBET SĂNĂTOS ȘI STRĂLUCITOR!

Un zâmbet frumos înseamnă un copil sănătos și cu o dantură îngrijită!

Cu SPLAT BABY igiena orală a celor mici este atât de simplă și de aromată, încât noul ritual de îngrijire a dinților va fi o adevărată plăcere.

splat1

#SPLAT BABY APPLE & BANANA 0-3 ANI 

  • oferă protecție eficientă împotriva cariilor și întărește smalțul
  • protecție totală împotriva cariilor cu ajutorul sistemului inovator patentat LUCATATOL

#SPLAT KIDS FRUIT ICECREAM 2-6 ANI

  • oferă protecție eficientă împotriva cariilor și sprijină dezvoltarea dinților
  • L-Arginina și gelul de Aloe Vera au efect antiinflamator și calmant asupra gingiilor

AVANTAJELE SPLAT

  • hipoalergenic
  • nu poate cauza probleme în caz de înghițire
  • peste 99% din ingrediente, din natură
  • nu conține: mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice și alergeni

splat5

Voi ce produse folosiți în igiena orală a copiilor voștri? Considerați necesar a-i pregăti pe copilașii voștri încă de timpuriu în tainele acesteia?

Cu drag,

Simona