Salutare, dragilor!

Suntem într-o perioadă destul de dificilă, cu tot felul de restricții. Încercăm să găsim activități plăcute în ambientul casei noastre care să ne mai abată puțin gândurile negre.

Dacă înainte o parte dintre noi mergeam la sală, făceam jogging în parcuri sau efectiv încercam să mergem cât mai mult pe jos, acum suntem privați de toate aceste activități sportive care ne tonifiau corpul, dar ne elibera și mintea de stresul cotidian.

Cum facem sport acasă?

set-2-gantere-fitness-din-cauciuc-2x1-kg-culoare-albastru-

Foarte simplu! Pune-ți niște muzică antrenantă sau caută pe net modele de exerciții fizice pe care să le reproduci la tine în sufragerie. Dacă nu ai gantere, poți folosi niște bidoane pline cu lichid! Poți utiliza diferite accesorii care să te ajute în acest proces: eșarfe, minge, bandă elastică, coardă, stepper. Mie îmi place să fac zumba, mă umple de energie toată acea mișcare pe muzică, unde mai pui că și copilul face împreună cu mine și uite așa ne menținem supli, dar ne și amuzăm copios!

Nu uita să te hidratezi!

După atâta mișcare este foarte important să ne hidratăm!

Stanceni-carbo-2L-2018-D01.2-fara-stropi-RGB-1-e1585910440937

 

 

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni are un conținut bogat în minerale, în special sodiu, calciu și magneziu, oferind o hidratare optimă și susținând buna funcționare a organismului. Sursele Stânceni sunt situate în partea centrală a României, în Carpații Orientali, zona protejată Parcul Național Călimani, departe de orice sursă de poluare, rocile vulcanice furnizând apei un conținut special de minerale.

 

În 2019, în cadrul competiției internaționale World Selection, apa minerală naturală carbogazificată Stânceni a primit distincția Gold Award, premiul fiind o confirmare a calității deosebite a apei izvorâtă din Munții Călimani.

 

Logo-Stanceni-pozitiv-simulat-RGB-uai-720x459-e1585909826693

Voi ce activități sportive faceți în casă?

Cu drag,

Simona