Salutare, dragilor!

De când cu izolarea asta forțată, încercăm să ne umplem timpul care și cum putem. Eu, în lipsă de material beletristic, am cam făcut abuz de Netflix așa că am zis să vin cu câteva recomandări, câteva seriale care mie mi-au plăcut.

  1. TOY BOY

toy-boy-68305-backdrop

A fost ultimul serial la care m-am uitat și recunosc, m-a cam acaparat. Ideea centrală ar fi următoarea: după 7 ani de pușcărie, un stripper acuzat de crimă e eliberat, urmând a fi rejudecat. Serialul e presărat cu scene hot de streap-dance, prestatori fiind cei 5 din poza de mai sus.

2. VIZAVI

vizavi

Un serial la care m-am uitat într-un timp record, cu personaje bine conturate, spumoase. Acțiunea se petrece, în mare parte, într-o închisoare pentru femei. Macarena Ferreiro este o tânără naivă ce cade în plasa șefului său și ajunge la închisoare pentru delapidare. Ea trebuie să învețe rapid cum să supraviețuiască printre colegele ei de celulă. Suspans, thriller, sarcasm fin – mi-a plăcut la nebunie.

3. FABRICA DE BANI

15c819af8089c8d841114b7afabc71a5

O bandă de infractori coordonați de Profesor pun la cale un jaf în stil mare, ținta fiind Monetăria Regală a Spaniei. Un serial plin de acțiune, cu inserții romantice, cu suspans care te ține cu sufletul la gură, cu personaje pe care ajungi să le iubești încă de la primul sezon și cu care ajungi să te identifici.

4. ELITA

2696a7321b8d097cc0c98bedb7819d3c

Un thriller spaniol cu adolescenți care tratează, pe lângă acțiunea principală, și alte aspecte, cum ar fi: rasismul, homofobia, xenofobia.

5. CENTRALISTELE

hqdefault

Pe fondul revoluției în comunicații din Madridul anilor 1920, patru centraliste au parte de povești de iubire, antipatii și un loc de muncă modern. Pe lângă firul acțiunii, mi-a plăcut să admir vestimentația deosebită și coafurile protagonistelor ce redau fidel moda acelor timpuri.

Mai văzusem o mini-serie spaniolă care mi-a plăcut maxim, dar nu-mi mai amintesc titlul, poate mă ajutați voi. Era vorba despre o fată, care în urma unui incendiu, rămâne desfigurată, iar o cucoană foarte bogată îi atribuie identitatea fiicei sale, moartă în acel incendiu.

Voi la ce filme vă mai uitați? Aveți ceva recomandări pentru mine?

Cu drag,

Simona