Am aflat că la Gomag

Îți poți deschide cu drag

Un magazin online

Care să arate fain!

 

Echipa te va ajuta

Să-ți pornești afacerea!

De setări, certificate,

Se vor ocupa de toate!

 

Prin orice abonament

Ai serviciu competent,

Magazinul ți-e livrat

Cu Gomag ești câștigat!

Ai la cheie tot pachetul

Căci Gomag știe secretul!

 

Salutare, dragilor!

V-ați săturat să frecați menta acasă? Ai o grămadă de timp liber și nu știi cum să-l fructifici? Simți că ai spirit de antreprenor și ți-ai dori să ai afacerea ta, dar nu știi de unde să începi? Te-ai gândit cum ar fi să vinzi și tu online, să ai propriul tău magazin? Da, ți-ai pus de multe ori aceste întrebări, însă lipsa cunoștințelor în domeniu, dar și multitudinea de pași ce trebuiau parcurși pentru o asemenea inițiativă te-au dezarmat. Nu-ți fă griji, Gomag are soluția pentru tine!

Ce este Gomag?

Gomag este o platformă eCommerce pe care rulează peste 1300 de magazine online, ce oferă clienților săi o mulțime de funcționalități pentru a vinde cât mai eficient. Cu ajutorul Gomag, fiecare magazin este optimizat pentru a oferi o experiență deosebită celor care îl accesează atât de pe telefonul mobil, cât și de pe tabletă sau PC. Totodată, Gomag oferă o serie de instrumente de marketing partenerilor pentru a vinde online și pune la dispoziție zeci de opțiuni care contribuie la creșterea vânzărilor acestora.

Cât costă un magazin online la cheie pe Gomag?

preturi-magazine-online-980x272

Dacă vrei să știi cât te costă un magazin online gata de lansare, complet echipat cu tot ce trebuie, cere o ofertă pentru un magazin virtual la cheie, spune-le câteva lucruri despre ceea ce îți dorești de la afacerea ta, iar cei de la Gomag vor reveni în cel mai scurt timp cu prețul magazinului online, personalizat pentru nevoile tale.

Ce este un magazin online la cheie?

Un magazin online la cheie constă în faptul că tu nu ai absolut nicio treabă cu partea tehnică, iar timpul tău prețios poate fi investit în aspecte esențiale de business (cum ar fi planul de afacere, analiza publicului țintă și a competitorilor, alegerea produselor și serviciilor vedetă, planul de marketing etc.).

Practic, îți comanzi magazinul online ca pe un produs obișnuit, iar odată ce îți este livrat, îl poți folosi la capacitate maximă din prima zi – să faci vânzări online, să faci bani, să ajuți oamenii care au nevoie de produsele tale sau orice altceva ți-ai propus.

De ce să alegi Gomag?

 • Magazinul tău este creat pe o platformă autohtonă, 100% românească, securizată complet.
 • Gomag include module unice, pe care nu le gasești în alte platforme
 • Nu se percep taxe pentru instalarea de aplicații!
 • Ai un CRM gratuit, nativ în platformă ce reprezintă o adevărată mină de informații legate de clienții tăi
 • Ai acces exclusiv la materialele din Academia de eCommerce

Care sunt pașii pentru crearea unui magazin online la cheie pe Gomag?

lansare-magazin-online

 1. Mai întâi, ceri o ofertă. În cel mai scurt timp vei primi un telefon de la consultanții Gomag. Aceștia te vor întreba despre ce îți dorești de la business-ul tău pentru a putea stabili un cost personalizat pe nevoile tale. Dacă ești de acord cu oferta primită, ți se va emite o factură.
 2. După ce achiți factura, colegii de la tehnic vor reveni cu un email și un formular pe care să îl completezi cu datele tale.
 3. Răspunsurile la formular sunt analizate de către colegii de la tehnic care vor începe să le pună în aplicare.
 4. Ți se va face setup-ul inițial
 5. Ți se va face design-ul magazinului tău, strict la nivel de culori, fonturi și bannere

teme-design-gomag

6. Se vor face setările inițiale de marketing

7. Contra cost, colegii de la tehnic îți vor instala un certificat SSL

8. Când magazinul are tot ceea ce ai cerut, acesta îți va fi livrat.

9. Prin orice abonament ales ai la dispoziție un serviciu de asistență competent și suport tehnic, prin tichete, email sau telefon.

Termenul maxim de livrare este de 7 zile, iar începând cu a doua zi, poți începe să îți amortizezi investiția și să faci bani.

Care sunt beneficiile tale?

 • Magazinul online la cheie Gomag este cea mai comodă soluție pe care ai putea să o alegi dacă vrei să îți faci propria afacere.
 • Faci o economie serioasă de resurse prețioase pe care le poți investi în lucruri mai importante – timp, bani, energie, nervi, oameni etc.
 • E o strategie isteață prin care eviți să faci greșeli costisitoare. 
 • Ai propria ta afacere online, chiar dacă lucrezi full-time în același timp.

Nu mai sta pe gânduri și apucă-te de afaceri!

Tu ce tip de magazin ai vrea să deschizi pe platforma Gomag?

Mie mi-ar plăcea să deschid un magazin cu haine second-hand atât pentru copii, cât și pentru adulți. Credeți că ar avea succes?

Later edit: *Am câștigat datorită acestui articol un premiu în bani în valoare de 50 € + acces la un curs SEO pentru WordPress + 40 puncte Blogal Initiative!

Cu drag,

Simona