Chiar dacă are deja 10 ani împliniți, băiețelul meu, Alexandru, este un fan înfocat al dsenelor animate, mai ales al celor difuzate de Cartoon Network. De pe acest canal a aflat că în curând se va difuza un nou serial – Thundercats Răgetul. Temele principale ale serialului sunt lucrul în echipă și prietenia, iar elementele sale principale sunt personajele grozave, armele, vehiculele și locurile interesante în care aceștia explorează.

Începând din 18 mai serialul Thundercats Răgetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network.

Leon-O, Tygra, Panthro, Cheetara, Wilikit, Wilikat și Snarf sunt 7 eroi care-i vor încânta pe micuții voștri cu aventurile lor și care ne provoacă la un super joc. Timp de 7 zile, suntem provocați să rezolvăm împreună cu copilul nostru câte o provocare creativă venită din partea personajelor noului serial de desene animate THUNDERCATS RĂGETUL.

rsz_1cn_thundercats_ragetul_1-e1589544763475

Fiecare personaj ți-a pregătit câte o provocare potrivită caracterului și abilităților sale, iar tu poți decide în ce fel și în ce ordine să le rezolvi.

Jocul conține 20 de cărți:

  • 3 cărți speciale – explică regulile jocului, te vor ajuta să stabilești un calendar al provocărilor și descriu personajele principale
  • 7 cărți cu provocări – fiecare provocare este pregătită de către una dintre Felinele Fulger, iar cartea include și imaginea acestuia, pentru a fi ușor de recunoscut cine este cel căruia îi răspunzi la provocare astăzi
  • 10 cărți ajutătoare – oferă suport în ducerea la bun sfârșit a provocărilor – pot fi și printate, decupate, se poate scrie pe ele

Pentru că băiețelului meu îi plac tare mult cuvintele încrucișate și-a ales să rezolve provocările lui Snarf și Tygra.

Provocarea Snarf – Antrenează-ți mintea împreună cu Snarf!

01_Provocare_Snarf

Pentru a rezolva această provocare a fost nevoit să găsească cuvintele cheie ascunse într-un chenar. Alexandru a reușit să găsească următoarele cuvinte-cheie: DISTRACȚIE, INSTINCT, PRIETENIE, AVENTURĂ, BUCURIE, PUTERE, THUNDERA. Aceste cuvinte sunt foarte importante pentru cultura Felinelor Fulger.

Provocarea Tygra – Rezolvă cuvintele încrucișate ale lui Tygra!

01_Provocare_Tygra

Tygra – cel mai matur și inteligent personaj – ne provoacă să rezolvăm un rebus ce conține o mulțime de cuvinte din cultura Felinelor Fulger. Pentru a reuși acest lucru, ne-am documentat despre fiecare personaj – ce super-putere are fiecare și care este rolul său în serial. Eu i-am desenat rebusul pe un caiet de matematică și împreună am descoperit cuvintele-cheie, după cum puteți vedea mai jos.

rebus

Alex a dorit să afle ce personaj din Thundercats Răgetul este, iar după ce am parcurs întrebările din joc, a aflat că se identifică cu personajul Panthro. Vă lăsăm mai jos și vouă joculețul, e super haios, sigur le va face plăcere micuților voștri.

02_Carte_ajutatoare_TYGRA

 

Micuții voștri se mai uită la desene animate? Credeți că le va fi pe plac acest nou serial?

Cu drag,

Simona