De când îl știu pe soțul meu (și îl știu de mai bine de 20 ani) și-a dorit să fie proprietarul unei mașini, să fie independent, să descopere lumea pe patru roți. Abia împlinise 20 de ani când a obținut permisul de conducere, iar dorința lui de a șofa era din ce în ce mai mare. Cum abia se angajase, salariul fiind destul de mic, nu avea nicio șansă să strângă banii necesari de o mașină sau ca vreo bancă să-i acorde un credit. Așa că i-a venit ideea de a-i propune fratelui să achiziționeze împreună  o mașină în leasing. Fratele a acceptat, mașina s-a achiziționat – o Dacia Solenza nou-nouță – iar ei au început să o împartă frățește, o săptămână la unu’, o săptămână la altu’. Era cam frustrant când prindeai câteva zile libere și tare ai mai fi plecat într-o călătorie, însă nu era săptămâna ta de condus. 🙂

Anii au trecut, ne-am căsătorit, salariile s-au mai mărit și, cu chiu-cu vai, am reușit să ne luăm prima noastră mașinuță second-hand. Să fi văzut ce-i mai străluceau ochii de emoție atunci când m-a poftit lângă el să facem o tură de oraș. Nebunie, tată! Dar iată că i se cam încheie sorocul și acesteia și ar cam fi timpul să o înlocuim. Ne leagă amintiri de neuitat de Albăstrica noastră, cum o alintăm, însă siguranța familiei noastre pe drumurile patriei primează.

Tot uitându-mă pe internet după anunțuri cu mașini, am dat de un super site SIXT SHlocul de unde poți achiziționa o mașină rulată, la prețuri accesibile.

sixt-e1590395864650

La www.sixtsh.ro ai acces la întreaga istorie a maşinii. Toate documentele legate de întreţinerea şi eventualele reparaţii ale noii tale maşini îţi sunt puse la dispoziţie cu maxim de seriozitate şi transparenţă.

De ce aș alege să cumpăr o mașină de la SIXT SH?

  • prețurile sunt atractive
  • varietate mare de mașini
  • primești garanție pe o perioadă de 2 ani
  • 1 singur proprietar înaintea ta

Toate aceste avantaje ne-au convins că SIXT SH este un loc sigur, transparent și atractiv pentru portofelul nostru. Iar primul loc în care vreau să merg cu noua mașină e Transfăgărășan, căci ce mașină n-ar fi mândră să-și arate abilitățile pe un traseu atât de pitoresc!