Venirea unui bebeluș pe lume vine la pachet cu o mulțime de responsabilități, dar și cu un infinit de momente unice și haioase pe care le păstrezi în memorie cu drag.

Multe astfel de momente haioase le-am trăit când Alex era bebe, atunci când venea timpul schimbării scutecelor. Îmi aduc aminte că ne dusesem la ziua soacrei mele. După pupăturile de rigoare și urările de sănătate ultra-cunoscute, ne-am așezat cu toții la masă. Cum eu eram ocupată cu pregătirea cafelei, iar bebe se cerea schimbat, soacră-mea s-a autoinvitat să se ocupe ea de această treabă, că doar n-a șters la fund atâția copchii la viața ei, vorba ceea. Zis și făcut, se pune socrela pe treabă, îi desface scutecul, însă după paloarea feței și grimasa stupefiată, treaba era cam „împuțită″ pe acolo. Cu chiu, cu vai a reușit să curețe locul cu pricina, nu fără a-și murdări 1-2 degețele. Când credea că tot greul a trecut, hop!, se trezește cu un jet cald între sâni, pătându-i costumul de gală. Nu vă închipuiți ce hohote de râs a stârnit întreg momentul și, cum și în ziua de azi, își aduce aminte cum a botezat-o nepotul chiar de ziua ei.

În prezent aștept al doilea bebe să vină pe lume și pentru a-i asigura tot confortul voi alege scutecele Zuluff.

Cine este Zuluff?

Zuluff este prima marcă de scutece sustenabile românească – de unică folosință, cu fibre de bambus 100% naturale și fără chimicale. Moi și pufoase, parțial biodegradabile, scutecele sunt perfecte pentru părinții care își doresc o îngrijire naturală pentru pielea bebelușului lor. Sunt disponibile online pe www.zuluff.ro/ și în toate magazinele dm Drogerie Markt și BebeTei din țară.

Pe lângă scutece, pe site există o colecție de jucării naturale din cauciuc sau lemn și o colecție nou nouță de hăinuțe sustenabile din materiale organice pentru copii, jucării de dentiție, museline moi pentru bebe și hăinuțe de bebeluși.

jucărie-de-dentiție-din-cauciuc-natural-62-8282
Jucărie dentiție

MAI BUN PENTRU BEBELUȘUL TĂU

Scutecele Zuluff sunt create cu responsabilitate, din fibre naturale de bambus, fără adaos de loțiuni, substanțe chimice (clor, parabeni, ftalați) și fără parfum. Chiar dacă e un scutec natural și sustenabil, rezistă cu succes 12 ore pe timpul nopții datorită stratului super absorbant din interior. Fără iritații și fără miros chimic – doar atingerea plăcută a bambusului fin pe piele.

MAI BUN PENTRU NATURĂ

Pe lângă faptul că e biodegradabil, bambusul crește repede, se regenerează în câteva luni și consumă puține resurse – apă puțină, nepretențios la sol, nu are nevoie de îngrășăminte.

CE CONȚINE UN SCUTEC ZULUFF?

  • fibre de bambus 100% naturale
  • celuloză fără clor
  • granule de polimer superabsorbant
  • benzi elastice din spandex
  • benzi de susținere din polietilenă
  • lipici pe bază de apă, nontoxic

Pentru tine care este cea mai dragă amintire din timpul schimbării scutecului? Ai auzit de scutecele românești marca Zuluff?