Astăzi, 6 iulie 2020, se împlinește 1 an de când eu și soțul meu am cununat prima noastră pereche de fini și am ales să le fim părinți spirituali tinerilor Răzvan & Larisa. Emoțiile și-au făcut simțite prezența încă de când planificam detaliile fericitului eveniment. Oare ce ținută ar fi mai potrivită, cum îmi voi aranja părul, nu voi leșina în biserică din pricina emoțiilor? Când îmi amintesc acum, retrospectiv, de toate aceste neliniști, care mă făceau să nu dorm noaptea, zâmbesc mulțumită de cum a decurs totul în acea zi.

Aniversare 1 an de căsătorie – Nunta de hârtie

Hârtia e foarte fragilă, trebuie “să te porţi cu ea” cu mare grijă, ca să nu se rupă. Aşa cum trebuie să se poarte şi proaspeţii căsătoriţi, pentru ca relaţia lor să treacă primul prag şi… testul timpului.

Cununia religioasă

A avut loc la Biserica Sf. Dumitru din Bacău, într-un cadru restrâns, alături de cei dragi. Am ales să port o rochie grena, midi, în cloș, cu accesorii bej.

_NB_1368_NB_1380_NB_1436

Petrecerea

A avut loc la Restaurantul Miorița, într-o sală decorată tare frumos, cu muzică de petrecere, dans și voie bună, înconjurați de familie și prieteni.

_NB_1543

În încheiere, aș vrea să le urez finilor noștri ani lungi de căsnicie, plini de iubire, respect reciproc și înțelegere. Vă mulțumim din suflet că ați acceptat să vă fim părinți spirituali în Taina Cununiei și sperăm să ajungem sănătoși să petrecem și la nunta de aur, peste 50 de ani!