Alerg îngrozită, cât mă țin picioarele, mă simt urmărită încă de când am ieșit din magazin. Întorc puțin capul pentru a mă asigura că n-am vedenii. O armată de monstruleți fioroși sunt pe urmele mele – sunt microorganismele care ne-au invadat orașul. Ajung în fața scării, am de urcat 3 etaje până la locuința mea. Cu un ultim efort, mă avânt pe scări, apăs clanța și intru în casă. Pfiuuu! Cât pe ce!

O, nuuu! Monstruleții s-au micșorat și intră pe sub ușă! O parte dintre ei se așază pe mânerul ușii de la bucătărie, în timp ce alții iau cu asalt obiectele sanitare. E un haos total!

– Țupika, (ăsta-i barbatu-meu, așa mă alintă), trezește-te, iubito! Cred c-ai avut un coșmar!

– O, Doamne, într-adevăr! Se făcea că eram urmărită de toți microbii din oraș, iar aceștia reușiseră să ne invadeze apartamentul!

– Ai uitat că avem sterilizatorul LavanUV, cu lampă UVC, ce distruge bacteriile, virusurile și purifică aerul în proporție de 99,9%?

Avea dreptate! E atât de reconfortant să-ți petreci timpul într-un spațiu cu aer plăcut și curat!

LavanUV este magazinul online unde găsești produse de calitate care oferă o protecție avansată și te ajută să menții cât mai curată orice încăpere.

lampa-medie-alb-negru-2

Viitorul dezinfecțiilor este aici!

Sterilizatoarele Lavan, cu lampa UVC, distrug bacteriile, virusurile și purifică aerul în proporție de 99.9%. Poți dezinfecta și steriliza de la mașină, casă,  garderobă, baie, bucătărie, dormitor,  birouri, săli de conferințe, recepții, săli de așteptare, saloane, până la măști de protecție, costume de protecție,  telefoane, bani, chei, bijuterii, viziere.

Cum funcționează lampa UV?

Se plasează în încăpere în locul cu cea mai mare vizibilitate, se setează timpul de sterilizare și se părăsește încăperea. După sterilizare, se aerisește încăperea.

sterilizatorul-lavan-800x600

Avantajele lămpii UV

  • Purifică aerul în proporție de 99.9% cu ajutorul lămpii care generează și OZON
  • Poate fi controlat în siguranță de la distanță prin pereți, dulapuri, indiferent de unghi cu ajutorul telecomenzii
  • Testat și certificat pentru distrugerea virusurilor și a bacteriilor precum Candida albicans, Staphylococcus aureus, E. coli, etc.

lampa-medie-alb-negru-2

Pentru starea ta de bine și pentru o productivitate sporită e foarte important să-ți petreci timpul într-un spațiu cu aer plăcut și curat!

Pentru un spațiu cât mai curat

Cu LAVAN am sterilizat

Toți microbii strigă tare:

Asta-i MAREA PURIFICARE,

Nu avem nicio scăpare!

 

Lampa UV dezinfectează,

Microorganismele cedează

Cu așa tehnologie

Va dispare prin magie

Și Covidul cel infam

Ce-a creat atât tam-tam!

Articol Blogal Inițiative – campania „Cum te simți atunci când îți petreci timpul într-un spațiu cu aer plăcut și curat?″

Cu drag,

Simona