Salutare, dragilor!

Am cam neglijat blogul în ultimul timp, recunosc, și asta nu din rea voință, ci pentru că temperaturile ridicate care au instalat coduri de toate culorile prin mai toată țara mi-au pus capac. Nu mai am pic de energie, parcă creierul a făcut un scurt-circuit din cauza caniculei înăbușitoare. Mai adăugați și burtica de gravidă de 37 săptămâni care îmi sporește starea de disconfort în această perioadă și avem tabloul perfect!

Căldură mare, mon cher!

Dacă ziua mai reușesc oarecum să fentez căldura sufocantă, mai cu un duș cu apă călâie, mai cu o băutură răcoritoare sau o înghețată proaspăt scoasă din congelator, noaptea e crimă și pedeapsă, dragilor, zici că tărâmul lui Hades e la mine în apartament! Deja eram îngrijorată de momentul venirii bebelușului gândindu-mă ce chinuri îl vor aștepta pe micuț. Dar iată că soluția salvatoare a venit la un click distanță! Și pentru că sunt fată de comitet, vă spun și vouă pontul! Intru eu zilele trecute pe site-ul celor de la E.ON pentru a-mi plăti facturile la gaze și electricitate, iar privirea îmi este atrasă de o super ofertă!

Pachetul E.ON Cool – soluția perfectă pentru răcirea casei tale!

Pachetul E.ON Cool conține un aparat de aer condiționat cu tehnologia Inverter, dar și servicii incluse pe toată perioada contractuală. Pachetul E.ON Cool se oferă doar cu plata în rată și avans 0, cea mai mică rată fiind de 113 lei/lună.

eon-1-678x381

Beneficiile pachetului E.ON Cool

 • instalare rapidă în maxim 5 zile
 • plata în rate pe 1, 2 sau 3 ani
 • garanție 5 ani

De ce să alegi soluția E.ON Cool?

 • economii la factură – datorită tehnologiei Inverter, consumul de energie se reduce, iar tu faci economii lună de lună;
 • servicii tehnice incluse – beneficiezi de o soluție completă de servicii: transport, montaj, servicii de întreţinere, curăţare, igienizare şi intervenții de urgență 24/7;
 • rapiditate și expertiză – te bucuri de montaj rapid, inclus în pachet, şi de promptitudinea şi seriozitatea unei echipe de tehnicieni autorizați;
 • avantaj la plată – scapi de stresul plăţii integrale sau a avansului şi ai zero cheltuieli neprevăzute pe toată perioada contractuală.

mail (1)

Poți câștiga unul din cele 10 aparate de aer condiționat pe lună! Cumpără acum pachetul cu aer condiționat și servicii tehnice E.ON Cool și poți să câștigi prin tragere la sorți contravaloarea aparatului de aer condiționat. Sună tentant, nu?

În plus, E.ON a pregătit un pachet de servicii competitiv şi o gamă variată de aparate de aer condiţionat (START, SMART și STYLE) pentru ca tu să te bucuri de vară aşa cum îţi place. Ție îți rămâne doar să alegi modelul potrivit casei tale!

Opera-Snapshot_2020-07-25_082733_www.eon_.ro_

Să plătești suma modică de 113 lei/lună pentru confortul în propria casă mi se pare o super afacere! Chiar stăteam și mă gândeam ce aș putea face cu 113 lei/lună pentru a mă răcori? Iată și răspunsurile:

 • aș plăti distracția pe o zi la piscină pentru familia mea
 • mi-aș cumpăra un evantai vintage din târgul de vechituri (acasă aș constata că mi-ar prinde bine să am pe cineva la dispoziție care să-mi facă vânt :))
 • mi-aș cumpăra de toți banii înghețată
 • aș cumpăra fructe, gheață, accesorii decorative pentru a pregăti cu fiul meu cel mare niște cocktail-uri răcoritoare

Voi ce ați face cu 113 lei/lună pentru a vă răcori? 

Cu drag,

Simona