În lumea minunată a copiilor fiecare obiect capătă însușiri supraomenești, fiecare fetiță sau băiețel devine prinț/prințesă, sau se transformă în Feți-Frumoși sau Ilene-Cosânzene.

Mi-aduc aminte cu nostalgie de vremea când eram de vârsta băiatului meu cel mare, când singura plăcere pentru mine erau cărțile. Aș fi citit toată ziua dacă nu aș fi avut temele pentru școală. Noaptea, părinții ne lăsau lumina aprinsă pe hol, iar cu ajutorul fasciculului de lumină ce intra prin ușa întredeschisă, citeam până Moș Ene îmi dădea târcoale pe la gene.

Revenind în prezent, încerc să-i insuflu băiatului meu dragostea pentru citit. Alegem împreună cărți de aventură, cu personaje fantastice, cu poze frumos colorate, care să-l încânte și să-i trezească curiozitatea și imaginația.

Nu de puține ori l-am surprins cu un creion în mână, imaginându-se un Harry Potter veritabil, sau încălecând mătura pentru un joc de vâj-haț. E atât de adorabilă copilăria! Cărțile lui preferate sunt cele de aventuri, Aventurile lui Tom Sawyer sau ale prietenului său, Huck Finn, fiind în vârful listei. O altă operă literară care îi place și cu al cărei personaj se identifică este Amintiri din copilărie, iar năzdrăvăniile lui Nică îl amuză mereu.

În curând va fi ziua lui de naștere și pentru că îmi doresc să-i ofer un cadou special, m-am gândit că o carte personalizată în care chiar el să fie eroul principal îl va încânta maxim. Unde mai pui că îi pot adăuga și numele frățiorului său în carte, astfel, împreună vor fi supereroii unei aventuri de neuitat.

Elefantul meu este editura care își propune să transforme copiii în eroi și să îi ajute să descopere bucuria de a citi, oferind micilor cititori o varietate de cărți educative. Fiecare poveste este personalizată și construită în jurul celui mic, care este personajul principal al poveștii, și îl ajută pe acesta să călătorească în jurul lumii, să elibereze prințese sau să se împrietenească cu animale. Numele cititorului este scris peste tot unde apare personajul principal și conține, totodată, numele unui prieten al micuțului, iar povestea începe într-o locație pe care el/ea o cunoaște foarte bine.

Editura Elefantul Meu oferă copiilor o serie de cărți educative personalizate în care cel mic este protagonistul poveștii. Atunci când cărticelele pentru cei mici sunt personalizate, acestea devin mult mai atractive pentru aceștia, iar interesul lor este mai crescut pentru fiecare poveste.

Oferă-i și tu copilului tău posibilitatea de a fi supererou într-o carte, iar bucuria lui va fi nemărginită!

Cu drag,

Simona