Mi-am dat seama că îmi place tare mult să primesc colete – că sunt kit-uri de testare, premii câștigate, comenzi plasate etc, eu mă bucur ca un copil atunci când deschid pachetul. Așa a fost și luna trecută când am primit cutia BUZZBox Selection, ediția de toamnă, de la BUZZStore. Ador aceste cutii, nu-mi pare rău o clipă că m-am abonat pentru a le primi, sper doar ca și anul viitor cei de la BUZZStore să păstreze acest concept și să ne bucure cu multe astfel de cutii-surpriză.

Ce am primit în cutia BUZZBox Selection, ediția toamnă 2020?

Produse pentru îngrijirea părului

De data aceasta, am primit un șampon și un balsam de la Gliss din gama Split Ends Miracle fără silicon. Au la bază o formulă ce conține ulei de semințe de struguri și un complex de ioni care acționează precum un fermoar pentru vârfurile despicate de păr.

Balsamul reprezintă o inovație pentru mine. Nu e din acela care curge, ci acesta trebuie pulverizat pe părul umed sau uscat, fără a necesita clătire. Îmi place cum îmi simt părul după ce se usucă, e atât de mătăsos și ușor de pieptănat.

Produse pentru îngrijirea hainelor

Am găsit o cutie cu noile capsule Persil care îndepărtează mirosurile neplăcute și murdăria hainelor. Sunt super ușor de utilizat, eu le-am testat și într-o campanie Buzzstore, așa că m-am bucurat să îmi reînnoiesc stocul.

Balsamul Silan Fresh Sky are în compoziția sa două tipuri de capsule de parfum ce se activează pe rând, cu fiecare mișcare, oferind o senzație de prospețime hainelor, chiar și atunci când sunt purtate.

Șervețelele K2r Color Catcher le-am mai primit într-o cutie, însă sunt tare bune la casa omului, deoarece permit spălarea rufelor de culori diferite în cadrul aceluiași ciclu de spălare.

Parfum de lux pentru toaleta ta

Bref De Luxe este un odorizant de toaletă care oferă un parfum delicat. Reîmprospătează toaleta cu fiecare jet de apă, datorită spumei active de curățate!

Produse alimentare

Mare ne-a fost bucuria când în cutie am găsit 9 batoane Nestle! În combinații delicioase de cereale integrale cu miere și migdale sau ciocolată cu lapte și caramel crocant, batoanele Fitness și Nesquik au numai 100 kcal/baton.

Am primit și două produse de la Gerlinea

– biscuiți cu miere, făină de castane și semințe de in, foarte gustoși și sănătoși, numai buni de luat ca și gustare la școală sau la job

– batoane proteice cu cremă de cocos învelite în ciocolată crocantă, sunt delicioase și au numai 120 kcal/baton.

Voi ce părere aveți de conținutul acestei cutii? Mie mi-a plăcut fiecare produs în parte, mi s-au părut niște produse de calitate și atât de necesare în casa fiecăruia.

Cu drag,

Simona