APA! Unul din elementele primordiale vieții! Apa este simbolul vieții, al regenerării și al purității. Lumea apelor era protejată de ființe fantastice și guvernată de zeii apelor. Oamenii trebuiau să aducă ofrande acestor zei înainte de a porni pe mare pentru a nu atrage asupra lor mânia apelor.

În concepția multor popoare, dar și în Biblie, se susține că omul a fost făurit din lut, adică din apă și pământ, elemente ce făuresc lumea însăși. În poveștile pentru copii cu Feți Frumoși și Ilene Cosânzene întâlnim apa vie, care era dătătoare de viață. Până și Loredana Groza are un hit în care elementul principal este apa.

De când am devenit mamă pentru a doua oară, prioritățile mele s-au schimbat. Acum, asigurarea sănătății bebelușului meu de 3 luni este grija mea principală. Din motive medicale, nu am putut să-mi hrănesc copilul la sân, așa că am fost nevoită să îl alimentez cu lapte praf. Dar pentru prepararea acestuia, am nevoie de o apă cu proprietăți benefice pentru bebeluși. Astfel, am descoperit apa Aquatique

Ideală pentru bebeluși, recomandată pentru întreaga familie

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 98 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.

Apa, element esențial în nutriția corectă a bebelușilor

În cazul în care bebelușul este alăptat exclusiv la sân, nu există nevoia hidratării suplimentare cu apă, ceai sau alte lichide. Însă, dacă alăptarea la sân nu este posibilă, formula de lapte recomandată de medicul pediatru este cea mai bună soluție de hrănire a acestuia. Astfel, de o mare importanță este calitatea și compoziția apei cu care se prepară formula de lapte.

Aquatique – pentru hidratarea întregii familii

Necesarul zilnic de apă depinde de înălțime, greutate, temperatură ambientală, stare de sănătate, nivel de activitate și alimentație. Recomandarea specialiștilor este un consum de 30-40 ml de apă per kg-corp pe zi. Pentru majoritatea oamenilor care trăiesc într-un climat echilibrat, doi litri de apă ar putea fi suficienți pentru o bună desfășurare a proceselor vitale. Ni se recomandă să preparăm ceaiul cu apă oligominerală plată, deoarece prin fierbere nu se elimină nitriții, nitrații precum și metalele grele care se pot găsi în apa de la robinet.

Beneficiile consumului de apă

  • dizolvă și transportă nutrienții în întregul organism: vitamine, minerale, hidrați de carbon și oxigen
  • ajută la eliminarea toxinelor din organism
  • în faza inițială a regimului se pierde în special apa care trebuie să fie înlocuită pentru a evita deshidratarea
  • ajută la prevenirea constipației

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique a primit mai multe distincții și a fost desemnată de două ori cea mai bună apă minerală naturală plată de către mame în urma unor studii realizate în 2016 și 2017. De asemenea, Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor si copiilor.

Preparatul preferat al bebelușului meu realizat cu ajutorul apei oligominerale Aquatique este biberonul cu lapte formulă. Yummy! Bebe este fericit, iar mămica e mulțumită!

Noi bem apă Aquatique

De la mare la cel mic

Chiar și bebe bea lăptic

Preparat cu Aquatique.

Fierbi apă în ibric?

Ia o sticlă de Aquatique!

O apă de calitate

Îți asigură sănătate!

Ca o dulce melodie

Este-această apă vie

Izvorâtă din Carpați

Fără nitriți sau fosfați.

Stil de viață sănătos

Ne îndeamnă toți s-avem

De aceea nu uităm

Aquatique cu toți să bem!