În luna decembrie am primit ultima cutie BuzzBox din abonamentul făcut pe Buzzstore. Ca de obicei, produsele găsite nu m-au dezamăgit și chiar sunt de folos. Curioși să vedeți ce am primit?

Conținutul cutiei BuzzBox Selection – ediția iarnă 2020

Produse pentru îngrijirea hainelor

Balsam rufe Lenor, bidon de 1,5 litri – eu am primit varianta Exotic Bloom, denumită și Bucurie, care miroase super bine. Balsamul păstrează prospețimea parfumată și te ajută să te încarci cu emoții pozitive.

Detergent Ariel Allin1 Pods +Oxi Effect, sub formă de capsule, curăță în profunzime și îndepărtează chiar și petele invizibile. Este eficient chiar și la temperaturi scăzute, eu am spălat niște scutece de pânză și păturici de-ale bebelinului, care aveau niște pete de care nu mai scăpam, iar Ariel m-a scăpat de această problemă.

Produse pentru îngrijirea corpului

Ulei de masaj relaxant Techir – hidratează atât de bine pielea, iar mirosul discret de portocale și scorțișoară îți relaxează simțurile. Eu îl aplic după ce ies de la duș, pe pielea umedă iar rezultatul este o piele elastică și hidratantă.

Șampon energizant Novophane, 100 ml, curăță delicat părul și scalpul, redându-i strălucirea și rezistența. Este conceput special pentru părul lipsit de strălucire și fragil.

Produse alimentare

Ceaiul Evolet de fructe de pădure, porționat sub formă de piramidă, cutia conține 25 plicuri. Este un ceai aromat, cu hibiscus, măceșe, zmeură și coacăze negre, care îmi încălzește atât diminețile, cât și serile de iarnă.

Batonul Isostar Cereal Max cu alune și ciocolată, 55g, este mixul ideal pentru un plus de energie.

Ciocolata Milka Darkmilk, cu un conținut ridicat de cacao, este atât de fină și cremoasă. Mă pot lăuda că am mâncat-o eu pe toată.

La fiecare cutie Buzzbox am apreciat produsele de îngrijire a rufelor, dar și cele de îngrijire corporală. Mi-aș dori să mai am șansa pe viitor de a mai achiziționa astfel de cutii, de fiecare dată am fost mulțumită de conținutul acestora, de calitatea și diversitatea produselor.