Anul 2021, secolul XXI. Eu, proaspătă mămică, având zilnic numeroase provocări cărora trebuie să le fac față cu brio. Provocarea zilei de azi? Spălat mai multe ture de haine, întins și strâns hainele deja uscate, pregătit și încălzit mâncare, spălat munți de vase și tacâmuri, făcut teme cu băiatul cel mare, hlizit cu bebele din dotare etc (lista poate continua) Cred că multora dintre voi vă sună cunoscut acest ritual zilnic. Uneori, ne simțim depășite de situație, ba chiar epuizate. Avem noroc cu tehnologia modernă, care nu numai că ne ușurează munca, dar ne acordă mai mult timp liber pentru noi și familia noastră.

Electrocasnicele TOSHIBA m-au cucerit de la primul click!

La ora actuală, pe piață găsim numeroase opțiuni de aparate electrice și electrocasnice, însă mie nu-mi place să fac rabat de la confortul propriu, așa că aleg întotdeauna calitatea la superlativ. Produsele TOSHIBA mi-au atras atenția, încă de la primul click, prin eficiența ridicată, inovațiile în tehnologie și designul unic. Primul lucru după care m-am uitat a fost secțiunea mașinilor de spălat rufe, deoarece cea pe care o dețin în prezent are o vechime impresionantă și nu mai face față pretențiilor mele.

TOSHIBA – calitate japoneză

Toshiba a conceput o nouă linie de mașini de spălat rufe capabile să satisfacă toate cerințele de spălare: curățare, economisirea timpului și energiei. Caracteristicile mașinii de spălat rufe care m-au uimit și m-au făcut să îmi doresc acest ajutor la mine în casă:

  • garnitură antibacteriană
  • zgomot cu 11,4% mai puțin față de un motor convențional
  • panou electronic inspirat de telefoanele mobile ce permite o atingere și glisare ușoară
  • hublou-mega de 550 mm ce permite introducerea și scoaterea hainelor cu mult mai puțin efort

Dacă tot suntem la capitolul spălat, haideți să vă povestesc puțin și despre mașinile de spălat vase marca TOSHIBA. Până să ni se mărească familia, a avea o mașină de spălat vase mi se părea un moft, însă, de când timpul meu liber a devenit din ce în ce mai scurt și prețios, o mașină de spălat vase mi se pare super utilă.

Toshiba creează mașini de spălat vase elegante și foarte utile, care îmbunătățesc viața de zi cu zi.

  • au un program cu nivel ridicat de igienă pentru a realiza o spălare puternică la 70°C
  • lampă UV în filtru pentru uciderea bacteriilor
  • filtru antibacterial
  • coș culisant

Au chiar și un model de mașină de spălat vase mini ce NU NECESITĂ INSTALARE! O poți așeza în ce colț al bucătăriei vrei, iar ce m-a impresionat este funcția aburi cu care poți steriliza lucrurile bebelușului.

O altă categorie de aparate electrocasnice marca Toshiba care mi-a atras atenția sunt aparatele frigorifice. Au 3 sisteme de răcire ce permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, astfel alimentele cconservate își mențin prospețimea. O altă caracteristică super deșteaptă este zona de conversie, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider. Un alt aspect care mi-a plăcut îl reprezintă ușile duble, cu 26 compartimente, astfel ai o grămadă de spațiu pentru a-ți depozita și organiza alimentele. Tehnologia Dual Inverter oferă mai puține vibrații și zgomot, economisește energia. Tehnologia Plasma Pure produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile, purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Atenția obsesivă pentru fiecare detaliu fac din electrocasnicele TOSHIBA piese de design și referințe tehnologice în utilizarea zilnică. Vouă ce aparat electrocasnic vă face cu ochiul din produsele marca TOSHIBA?