Suntem marinari ce pe mări hoinărim/ Ne place viața și știm s-o trăim/ Iar voi acei ce marea iubiți/ La noi la Constanța veniți!

E unul din cântecele pe care îl fredonam în copilărie și care mi-a rămas în memorie. Da, sunt născută în Constanța și am locuit în acest minunat oraș aproape 14 ani. Nu am apucat să termin clasa a VIII-a acolo, pentru că părinții mei au decis să vândă apartamentul din Constanța și să ne mutăm în județul lor de baștină, Bacău. Am suferit mult în tăcere în acele momente. Eram legată de atâtea lucruri, locuri și persoane! Am continuat să țin legătura prin scrisori o lungă perioadă de timp cu foști colegi, prieteni de cartier, de familie, dar dorul de orașul meu natal era mereu la fel de intens.

Prima oară când am revenit în Constanța a fost imediat după nunta mea, la distanță de 10 ani de când plecasem definitiv. Doamne, am trăit niște emoții fantastice! Am fost să-mi revăd fosta școală generală, am fost în fața scării unde mă jucam atât de frumos cu prietenii din copilărie, acum aveau interfon la scară și inima mi-a luat-o razna când am citit câteva nume de familii cunoscute. Dar cel mai mult m-am emoționat când am revăzut marea și am simțit sub tălpi nisipul fin! După 10 ani părea că nimic nu se schimbase!

Am continuat să venim la mare, an de an, și cu băiatul nostru mai mare. De fiecare dată mă întorc cu atâtea amintiri cât să-mi ajungă până la următorul an și cu o pungă plină cu scoici.

De când s-a născut și cel de-al doilea fiu al nostru, ideea de a ne muta în Constanța nu îmi dă pace. Cum ar fi să le ofer posibilitatea de a studia și a se dezvolta într-un oraș cu un imens potențial? Cu acest gând am început căutatul de informații pe internet. Așa am descoperit ansamblul premium de locuințe din Constanța Boreal Plus ce cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier. Recent, Boreal Plus a fost premiat de către International Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție.

Wow, cât mi-ar plăcea să locuiesc într-unul din apartamentele acestui complex, aș avea atâtea facilități pentru mine și copiii mei! Acest clip m-a convins că Boreal Plus e alegerea perfectă pentru noi!

BOREAL PLUS cuprinde 691 de locuințe, vile de lux și apartamente premium. Întregul proiect va fi dezvoltat în 4 faze, pe o perioadă de 4 ani (2020-2024).

5 motive pentru care aș achiziționa o locuință la mare:

  1. Aș avea marea lângă mine! În loc să mă mulțumesc cu câteva zile pe an de concediu la mare, m-aș bucura zilnic de muzica valurilor mării.
  2. Este oraș turistic! Chiar dacă nu am locui permanent în Constanța, a avea o locuință în acest oraș turistic reprezintă o sursă de venit în plus închiriind spațiul turiștilor.
  3. Distracții diverse! În Constanța, pe lângă mare, te poți bucura de multe alte atracții: Delfinariu, Acvarium, muzee, parcuri etc.
  4. Locuri de muncă sezoniere și nu numai! Pe perioada liceului sau a studenției, foștii mei colegi din Constanța se lăudau cu job-urile lor sezoniere pe litoral sau Satul de Vacanță care le ofereau un venit frumușel și o anumită libertate. Cât îi invidiam pentru asta!
  5. Palatul Copiilor! Reprezintă un mod plăcut și educativ de petrecere a timpului liber de către copii. Pe lângă faptul că dispune de un spațiu exterior imens, cu pistă de karting, terenuri de baschet, tenis, fotbal, Palatul pune la dispoziția copiilor o ofertă bogată de programe educative.

Da, toate aceste motive mă fac să-mi doresc să mă mut și mâine în Constanța, mai ales că în complexul Boreal Plus aș beneficia de arhitectură modernă, finisaje interioare la standarde înalte de calitate, la parter m-aș bucura de o grădină proprie, iar la etaj de o terasă spațioasă, recuperarea și gestionarea apei folosite, un sistem de colectare selectivă a deșeurilor, parcare și grădiniță privată și multe altele pe care vă invit să le descoperiți.