Ador să fiu femeie! După toată această perioadă de frig și ploi, abia aștept să mă bucur de razele soarelui, să îmbrac cele mai diafane bluzițe cu imprimeu floral, să încalț pantofii cu toc, să mă machiez! Dar oare a fi femeie înseamnă numai exaltare și zâmbete la infinit? Cu certitudine, nu! De multe ori, noi femeile, ne confruntăm cu diverse infecții ale tractului urinar, ba chiar cu candidoze, vaginoze, care ne afectează echilibrul intim.

Cauze ale disconfortului vaginal

  • Spălăturile vaginale – Flora vaginală și pH-ul secrețiilor vaginale sunt profund perturbate de spălăturile vaginale. Astfel, acestea fac mai mult rău decât bine unei femei sănătoase.
  • Dieta bogată în dulciuri – Toate alimentele bogate în zahăr afectează femeile atât din punct de vedere genital, cât și hormonal și digestiv.
  • Lenjeria intimă – Purtarea lenjeriei intime din materiale sintetice, cât și lenjeria prea strâmtă (de exemplu, acei chiloței tanga) favorizează infecțiile genitale.
  • Antibioticele – afectează flora vaginală
  • Metodele contraceptive – Anticoncepționalele sau dispozitivele intrauterine pot duce la dezechilibrări ale pH-ului ce conduc la apariția infecțiilor.
  • Raporturile sexuale – Folosește prezervativul la un partener nou, altfel poți contacta diverse infecții sau chiar boli venerice!
  • Menopauza – poate afecta echilibrul intim.

Cum ne menținem confortul intim?

Confortul feminin este menținut datorită unei duble protecții: mucoasa vaginală, protecție fizică și flora vaginală naturală. Flora este dominată de lactobacili, bacterii benefice, care protejează mucoasa și întărește mecanismele de apărare ale zonei intime feminine.

Floral’aise – soluția pentru confortul intim

Floral’aise este un supliment alimentar, cu administrare orală, care are doar două ingrediente: lactobacili și vitamina A și poate să mențină echilibrul florei vaginale și să ne scape de disconfortul intim.

Se recomandă atât preventiv, cât și ca adjuvant în tratamentul diferitelor afecțiuni, în asociere cu antibiotice sau antimicotice.
Floral’aise este un supliment alimentar de mare ajutor femeilor, din adolescență până la menopauză, pentru sănătatea intimă, deoarece menține echilibrul florei vaginale și previne astfel apariția infecțiilor. Poate fi găsit în farmacii și bineînțeles poate fi comandat și online de la farmaciile care vând și online. Floral’aise este un produs al companiei Biessen Pharma.

Cum se administrează Floral’aise?

Se ia 1 capsulă pe zi timp de 20 de zile consecutive, apoi pauză de 10 zile. Cura poate începe în orice moment al lunii. Floral’aise acționează asupra mecanismelor naturale ale corpului. Este recomandat în cure de 2-3 luni pentru beneficii de lungă durată.

Cum putem contribui la menținerea sănătății intime?

Folosește lenjerie intimă din bumbac și schimb-o zilnic, mergi periodic la ginecolog, spală-ți zona intimă cu produse speciale, bea cât mai multă apă! Și nu uita: dacă te simți bine în interior, lucrul acesta se reflectă și în exterior! Așa că hai să fim fericite, împăcate cu noi înșine, cochete și feminine!