Primăvară mai capricioasă ca asta nu știu de când n-am mai întâlnit, de câteva zile suflă un vânt rece de zici că Polul Nord s-a mutat la mine în oraș, iar ca bonus urmează cel puțin o săptămână cu ploi, frig și crivăț. Mi-aș fi dorit să ies undeva weekend-ul trecut, se anunțaseră temperaturi de 15 grade, dar ce să vezi, a fost o întunecime și-a bătut toată ziua un vânt rece de-ți intra pân’ la oase, așa că până la urmă tot în casă am zăcut.

Dar până vine cu adevărat primăvara, îmi desfăt papilele olfactive cu cea mai nouă apă de parfum lansată de AVON – HerStory Love Inspires. Campania lansată împreună cu cei de la Buzzstore vine la pachet cu un mesaj motivațional pentru toate femeile din lume – acceptă-ți defectele, depășește-ți limitele, iubește-te așa cum ești! Dacă vrei să inspiri alte femei, spune-ți povestea pe portalul Watch me now!

HERSTORY Love Inspires face parte din categoria lemnos – chypre – florală, iar notele cele mai importante sunt iasomie, iris și praline, o nebunie de arome ce te învăluie de la prima picătură.

Parfumul vine într-o minunată sticluță roșie, plină de inspirație și cu un design feminin.

Noul ambasador AVON, dar și imaginea acestui parfum este Simona Halep, o personalitate pe care eu o admir tare mult pentru ambiția ei și progresul în sport.

Pe tine ce anume te inspiră să fii așa cum îți dorești?