Bună, dragilor! De mult timp, living-ului meu îi cam lipsea ceva pentru a fi locul perfect de petrecut timpul liber cu familia sau de primit musafiri. Pereții albi, proaspăt vopsiți, erau golași și era cazul să rezolv rapid problema. Astfel, căutând pe net, am descoperit site-ul Poster Store, un magazin online unde puteți găsi postere și rame cu design scandinav trendy și accesibile. Site-ul este foarte bine organizat, am fost plăcut surprinsă de selecția largă de postere împărțite în mai multe categorii și tematici. Pentru un superb decor interior mi-am ales patru postere de diferite dimensiuni, din categoria Postere Alb-Negru.

Design scandinav la tine acasă!

Sunt atâtea modele minunate încât cu greu m-am decis ce să aleg. Nu-ți fie teamă că vei da greș în alegerea cromatică a tablourilor, Poster Store oferă toată inspirația de care ai nevoie pentru a crea un decor impresionant. Pentru afișele mele am luat și patru rame din lemn negru care se armonizează perfect cu piesele de mobilier și celelalte decorațiuni interioare. Am optat pentru dimensiunea de 30×40 cm pentru două dintre tablouri, unul cu dimensiunea 21×30 cm (A4) și cel mai mic cu dimensiunea 13×18 cm.

Ramele sunt prevăzute cu catarame metalice și pot fi agățate atât orizontal, cât și vertical. Conțin o sticlă acrilică care este mai ușoară, dar mai rezistentă decât o sticlă obișnuită și are calități reflexive. Și în privința ramelor, găsești mai multe opțiuni: rame din lemn alb, lemn de stejar sau nuc, rame arămii, argintii sau aurii. Cu atâtea variante, sigur vei găsi ceva potrivit care va întregi look-ul căminului tău!

Tablourile pot fi agățate direct pe perete, așezate pe etajere sau direct pe birou, mobilă, măsuță de toaletă. Orice combinație vei alege, cu siguranță vei fi mulțumit de alegerea făcută.

M-am oprit, într-un final, la categoria Postere Alb-Negru deoarece m-am gândit că această combinație de non-culori va merge perfect cu orice culoare a pereților, plus că ador aerul vintage care îl emană asemenea fotografiilor alb-negru. E de la sine înțeles că fiecare dintre noi are propria viziune în materie de design interior, însă Poster Store oferă opțiuni pentru toate gusturile. În plus, în fiecare marți lansează câte o colecție nouă.

Poster Store – calitate și sustenabilitate

Toate posterele sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate produsă în mod sustenabil. Lemnul utilizat pentru postere provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale. În condițiile în care planeta noastră are de suferit zilnic din pricina acțiunilor noastre, apreciez aceste detalii și grija pentru mediul înconjurător.

Galerie de artă la tine acasă

Ador să vizitez muzee, să descopăr frumosul din fiecare obiect, loc sau persoană, așa că m-am gândit să-mi concep propria galerie de artă la mine acasă. Am ales cele 4 postere astfel încât acestea să se armonizeze, să se completeze și, cu puțin efort și imaginație, mi-am creat propriul vernisaj. Ce părere aveți? Dacă și voi vă doriți decorațiuni interioare care să aducă un suflu nou locuinței dumneavoastră, Poster Store vă oferă o reducere de 35% folosind codul simonadiaconu35. Reducerea se aplică la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection), nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabilă pentru rame. Codul de reducere este valabil până în data de 12 iulie.