De când a venit căldura asta înăbușitoare parcă am tot mai multe haine de spălat. Lenjeriile de pat trebuie schimbate mai des, hainele de pe noi le schimbăm zilnic, iar bebe are o plăcere în ultima vreme să-și bage mâinile în castronelul cu mâncare și să se picteze din cap până-n picioare. Așa că maldărul de haine crește, crește și nu se mai oprește!

Noul Persil Deep Clean

În ajutorul meu a venit noul detergent Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 200C, îndepărtează și cele mai persistente pete, asigurând și un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Ce conține kit-ul de testare de la BUZZStore?

  • o cutie de Persil discs 4in1 – 11 capsule
  • o sticlă de Gel Universal Persil 1litru
  • 10 mostre capsule Persil discs 4in1 pentru prieteni
  • o sacoșă reutilizabilă din material textil
  • breloc

Persil protejează natura

Deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Voi ce variante de detergent preferați: gel, pudră sau capsule?