Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt în toi, iar primele medalii câștigate de conaționalii noștri ne umplu inima de mândrie. Inspirate de energia orașului Tokyo, AVON ne propune o gamă de produse inovatoare de make-up cu care să ieșim din anonimat.

În ultima campanie BUZZStore în colaborare cu Avon am avut ocazia să testez două produse de make-up din gama Oh So Tokyo.

Creionul contur pentru ochi în nuanța Fire Red dispune de o pensulă cu un vârf ascuțit pentru ultra precizie. Culoarea intensă și satinată și vârful pensulei inspirat de stiloul de caligrafie permit o aplicare precisă și ușoară, rezistentă la transfer. Later edit: sunt dezamăgită de acest produs, dacă prima oară când l-am încercat pe mână a fost wow, culoare intensă și aplicare ușoară, a doua oară când m-am machiat abia am reușit să trasez niște linii, părea că formula se uscase. Chiar sunt curioasă de părerile altor fete care au testat produsul.

Cel de-al doilea produs este preferatul meu, putând fi folosit și ca ruj, dar și ca fard de obraji, în nuanța Cherry Pink. Pigmentul este combinat, cu o textură ușoară. Pentru a obține efectul dorit, tapotează ușor cu degetul produsul pe obraji. Îmi place mult rezultatul final, aspectul fiind unul natural.

Din această gamă mai fac parte încă trei produse pe care le puteți găsi în catalogul AVON: un fard de pleoape în culori electrice, o bază de machiaj hidratantă și o paletă de farduri.

Ați testat aceste produse? Ce impresii v-au lăsat?