Gătitul este precum iubirea: trebuie să te implici cu totul sau să nu te implici deloc.

Se spune că dragostea trece prin stomac și că atunci când gătești trebuie să pui și un pic de dragoste. Parcă altfel gândești când ai burtica plină, nu-i așa?

Gătesc aproape zilnic pentru copiii mei, însă, atunci când îmi permit, îmi place să-mi acord o pauză binemeritată și să comand ceva rapid. Cum ar fi Pizza! Sau un Burger! Haideți să recunoaștem că în zilele noastre, în goana noastră către carieră sau din dorința de a face cât mai multe lucruri, nu ne mai rămâne timp de gătit. Preferăm să luăm ceva de pe drum sau să apelăm la produse semipreparate care nu necesită foarte mult timp pentru a fi pregătite.

EVRIKA! O SUPER IDEE

Cum stăteam eu pe gânduri și visam cu ochii deschiși mi-a venit o super idee – să deschid propria pizzerie. Clienții ar fi atrași de varietățile de pizza, dar și de gustările apetisante pregătite la grătar. Ca și locație aș alege un teren într-o zonă rurală, dar pitorească, unde clienții mei ar fi turiști dornici de aer curat, relaxare și mâncare bună.

La GGM Gastro găsești tot ce ai nevoie pentru restaurantul tău!

Pe lângă locație, mai am nevoie de atâtea produse ca să pornesc micul business. Cu un simplu search pe internet i-am găsit pe cei de la GGM Gastro – o companie recent apărută pe piața din România ce oferă o multitudine de echipamente pentru restaurante, articole de gătit, mobilier, vitrine frigorifice, ustensile și multe alte produse de care are nevoie un restaurant pentru a funcționa cât mai bine. 

GGM Gastro este o companie germană ce a fost creată cu scopul de a reinventa gastronomia în fiecare zi, oferind restaurantelor și firmelor de catering echipamente inovative, calitative atât pentru a ușura munca personalului din restaurante, cât și pentru a oferi clienților produse și servicii la standarde ridicate. Toate produsele pot fi comandate online, direct de pe site.

Și pentru că îmi place să fiu organizată, am pregătit o listă cu 5 produse esențiale pe care le-aș alege din portofoliul celor de la GGM Gastro:

  • Malaxor pentru frământat aluat – la cât de multe pizza am de gând să fac, am nevoie de un ajutor de nădejde
  • Dospitor – îmi va ajuta aluatul să crească uniform și pufos
  • Cuptor pentru pizza
  • Grill pe cărbune și gaz
  • Frigidere/congelatoare – care să mențină carnea proaspătă până o așezăm frumos pe grătar

Sigur că aș mai avea nevoie de multe alte lucruri, cum ar fi niște mobilă de exterior, îmi doresc ceva nu foarte modern, care să se armonizeze cu cadrul natural, iar la GGM Gastro ai de unde alege – de la taburete la mobilier lounge.

Ce mai tura-vura, la GGM Gastro găsești toate produsele esențiale pentru restaurantul tău, la doar un click distanță, fără bătăi de cap, iar ca să sintetizez cele de mai sus am compus niște versuri drăguțe:

O, ce magazin mișto
Este GGM Gastro!
Și un lucru tare fain
Poți cumpăra online
Frigidere, malaxoare,
Veselă, dar și cuptoare
Toate cele necesare
Numa ca să faci mâncare.
Ai rămas pe post vacant?
Deschide-ți restaurant!
GGM Gastro te-ajută
Să reușești 100%!

L.E. Acest articol înscris în campania Blogal Initiative a fost premiat cu 150 ron.