De produsele Yves Rocher m-am îndrăgostit cu mulți ani în urmă, eram în primii mei ani de învățământ și o colegă venise cu un catalog Yves Rocher. Răsfoiam cu încântare paginile catalogului, iar primul produs care mi-a rămas la suflet a fost apa de toaletă Comme Une Evidence, erau pagini parfumate și astfel am putut simți aroma delicată. Mai târziu, am devenit eu însămi reprezentant Yves Rocher pentru colegele mele. Ador gelurile lor de duș cu mirosuri care mai de care mai tentante, rimelul care e de o calitate excepțională, seturile lor de sărbători ce pot constitui cadouri deosebite pentru cei dragi. Sunt o mulțime de produse din portofoliul lor care m-au cucerit, altele așteaptă să fie descoperite.

În urmă cu o lună, printr-o campanie organizată de cei de la Yves Rocher pe Facebook, am avut norocul să fiu aleasă Ambasador. Am primit patru produse pentru a le testa și a-mi expune părerea despre ele.

Ce produse am testat în calitate de Ambasador?

Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue – curăță foarte bine tenul de impurități și urmele de machiaj, are un miros atât de proaspăt, mi-aș dori un gel de duș cu același miros fresh. În urma spălării cu acest gel, tenul a rămas catifelat și confortabil, fără acea senzație de strângere. Acest gel pentru curățarea tenului este formulat cu Micro-alge Tetraselmis, cultivate în culturi responsabile și durabile în largul coastelor noastre bretone, datorită proprietăților lor de oxigenare.

Ser corector Anti-Age Global – formula sa cu extract de lemn dulce conține mici particule strălucitoare care mi-au ajutat tenul să devină mai luminos. Îmi place să-l aplic seara, pe pielea curată, nu încarcă tenul, textura sa este una fluidă ce pătrunde imediat în piele, uniformizând tenul. Produsul este ușor de aplicat și dozat datorită pipetei cu care este prevăzut. Conține Nectar Vegetal obținut din Muguri.

Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique – am testat acest produs în exclusivitate, lansarea sa oficială va avea loc în 2022. Formula sa este una ușoară, se absoarbe imediat în piele, fără a rămâne o peliculă grasă la suprafață. Mi-am simțit tenul odihnit, luminos și hidratat.

Șampon fortifiant împotriva căderii părului – are o textură ușor mai lichidă, un miros discret de plante, face suficientă spumă pentru o curățare eficientă a scalpului. Nu mi-a încetinit de tot căderea părului, însă am putut observa o reducere semnificativă a firelor de păr căzute. Extractul de Agave dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai sănătos.

Am apreciat respectul pentru planetă pe care cei din echipa Yves Rocher îl oferă:

  • ambalaje reciclabile;
  • formule testate sub control dermatologic;
  • ingrediente de origine naturală

Am și un cod de reducere pentru voi – SKINLOVE – valabil în perioada 18 decembrie 2021 – 18 ianuarie 2022 care vă oferă o reducere de 30%. Această reducere se aplică la prețul standard al produselor din coșul de cumpărături (cu excepția seturilor și a gamei Plaisirs Nature). În cazul produselor deja reduse, se va aplica diferența de procent până la 30%.

Voi ce produse Yves Rocher folosiți?